Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Verbouw uw huis tegen een rente die even aantrekkelijk is als uw nieuw interieur
  Blijft die laag dan is het de vraag of het een luchtbel wordt en of die klapt
  Hoeveel kan ik besparen.Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen

Zwitserleven RenteVoordeel Hypotheek gunstig voor ondernemers.

Rente Stijging

Zwitserleven RenteVoordeel Hypotheek gunstig voor ondernemers. Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog. Als de rente gaat stijgen is er geen houden meer aan op de huizenmarkt. Naar achteraf blijkt, hebben zo'n honderdduizend klanten van de Rabobank een 'Spaar'hypotheek afgenomen welke feitelijk niet voldoet aan de zo veilige kenmerken van een Spaarhypotheek. Hypotheek voor nieuwbouwwoning bij WestlandUtrecht bijzonder aantrekkelijk. Direct gevolg hiervan is dat het sterke merk Postbank met een hoge klantwaardering van de markt verdwijnt. Het type woning levert nog wel de nodige verschillen op. Abonneer u nu en u ontvangt wekelijks of dagelijks een nieuwsbrief naar keuze in uw mailbox. Het Internationaal Monetair Fonds IMF waarschuwt in haar halfjaarlijkse World Economic Outlook opnieuw voor de gevolgen. Wederom geen al te positief nieuws voor de starters op de woningmarkt.

Wij hopen u van harte als nieuwe relatie te mogen verwelkomen. Prijzen banken voor aanhouden betaalrekening rijzen de pan uit. Elke inkomenscategorie kan er zijn voordeel mee doen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.