Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Zou ook hier kunnen werken op basis van wederkerigheid.

Rente Op Rente

Mocht u menen rechten te hebben op teksten of afbeeldingen laat dit dan weten dan worden ze direct verwijderd. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de hoogte van de lening, kan dit noodzakelijk resp. Kijk op maximale hypotheek berekening voor een goede indicatie van u leenvermogen. Wenst u een huis en wilt u niet wakker liggen over uw maandlasten hypotheek? Of heeft u al een huis, maar ligt u wakker van uw huidige hypotheek? Bereken dan hier hoe laag uw hypotheek maandlasten kunnen zijn. En vind zo de goedkoopste hypotheek tussen alle hypotheken.

Zou ook hier kunnen werken op basis van wederkerigheid. Dit geldt zowel voor de effectenbeurzen als voor de valutahandel. Nu het leven duurder wordt is het fijn om te weten dat lenen veel goedkoper kan. Verzeker uzelf van een scherpe premie Bereken hier geheel vrijblijvend uw premie. Let op! De FOREXhandel kan tot aanzienlijke verliezen leiden en is zeker niet voor iedereen geschikt. Het is wel mogelijk, dat er dan bijkomende kosten moeten worden betaald. Vaak is de opslag hoger naarmate meer wordt geleend ten opzichte van de executiewaarde. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Het restant van de schuld van de oorspronkelijke lening na aftrek van alle gedane aflossingen.

Consumentenbond geldgids raadt de online verzekerings module aan!!Nu de scherpste premies door online verzekeren. Deze marge vormt de voornaamste bron van inkomsten van een bank. De kredietcrisis is ontstaan door het snel aantrekken van de teugels, verminderen geldhoeveelheid waarna zeer veel gekocht kan worden door diegenen die wel geld hebben. Wordt meestal gebruikt door mensen zonder boodschap. De vergoeding die men verschuldigd is voor de hypothecaire lening. Het geld dat u al wel geleend, maar nog niet nodig hebt, kan in depot gezet worden.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.