Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Het besluit om geld te lenen kan verschillende oorzaken hebben
  Banken vechten om klanten
  De onderneming heeft gehandeld zoals gewoonlijk ofwel met gebruik van de dagkoers ofwel met geb

Zou Barney eigenlijk snappen dat er een tijd is van komen, en een tijd van gaan.

Hoogste Tijd

Deze veiligheid kan het best worden gegarandeerd als het waardevervoer op verschillende en dus onvoorspelbare tijden kan aanrijden. Maar dan kun jij waarschijnlijk ook niet van dat ene muziek blogje in mijn blogroll. Tien over half zeven met een enkele pijl is dan de hoogste score. Voor mij hoef je niet over de meer serieuze zaken te schrijven hoor! Als gewezen hardloper en sportkijker vind ik veel van de lichtere kant van je blog ook erg leuk. Zou Barney eigenlijk snappen dat er een tijd is van komen, en een tijd van gaan. Houd vast aan je eigen stijl zou ik zeggen! Jog on. Omdat het vaak uitdraait op de navelstaarderij van een programmamaker en omdat het niet gaat om de belangen van de hooggeŰerde televisiekijker. De groepsweblog De Nieuwe Reporter is een onafhankelijk platform voor het debat over de toekomst van de Nederlandse journalistiek. Succes met de relatie, jullie beiden en de kinderen.

Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Zoals vaste verslaggeving uit de roerige stadswijken van Rotterdam tot Parijs. Had ik me zo voorgenomen om niemand, ook mijn vakgenoten uit de schrijvende pers niet, ˇˇit lastig te vallen met de perikelen bij de Publieke Omroep. De jongste aanslag van het kabinet op de Publieke Omroep leidt tot forse inkrimping. Log in om met je stad te openen, alle films op tv te zien, agenda naar je toe te mailen, enz. Het is de overheid al langer bekend dat een landelijke vrijstelling hoog nodig is om de veiligheid in Nederland te vergroten. Het onwaarschijnlijke succes van dat moddervette ijsje, dat pakje roomboter aan een stok. Het is onbegrijpelijk dat dit nog steeds niet is ingevoerd. De meeste programmaĺs zullen met nog minder mensen en nog minder middelen moeten werken. Laten we eerst nadenken over de bouw van een journalistiek vlaggenschip op de Publieke Omroep. Gezaghebbende cultuurrubrieken als Het uur van de Wolf en Close Up zullen halveren.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.