Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Zodra uw nieuwe hypotheekrente behoorlijk hoger wordt, mag je een duidelijk geringere lening afsluiten.

Www Hypotheekrente Nl

Zodra uw nieuwe hypotheekrente behoorlijk hoger wordt, mag je een duidelijk geringere lening afsluiten. Doen zij dat niet, dan zijn zij in eigen land verplicht accijns te betalen. De groei van het nettovermogen in het eerste halfjaar is 12. Tijdens de vorige boom op de huizenmarkt – eind jaren negentig – schoten de prijzen jaarlijks meer dan 10 procent omhoog. Dat is goed voor Europese exporteurs, die hun producten goedkoper in de Verenigde Staten kunnen afzetten. Wanneer je zomaar lukraak gaat voor de som, rekent u zich te rijk. Begin augustus werd de rente nog met een kwart procentpunt verhoogd. Een woordvoerder van het ministerie van Financiën zegt blij te zijn met de uitspraak. Overigens houd je veelal weinig over om aangenaam, zoals eerst, uitjes te gaan ondernemen. Volgens Shell zijn er ‘ geen valide gronden om de vergunningen in te trekken. De arbeidsmarkt is zo goed op dreef, dat de vakbonden in Europa steeds hogere looneisen gaan stellen, die de werkgevers vervolgens doorbereken in de afzetprijs.

Bovendien zijn huizenkopers vaker bereid de vraagprijs op tafel te leggen. Het kan belangrijk zijn om dit belastingvoordeel elke volgende week te laten uitbetalen. Op de Amsterdamse effectenbeurs won het aandeel 12 eurocent op 25,78 euro.

Doordat de stijging van de hypotheekschulden in het eerste halfjaar is achtergebleven bij die van de huizenprijzen is de kwetsbaarheid van huishoudens voor plotselinge tegenvallers, zoals een rentestijging, verminderd. De euro daalde na de rentevergadering 1 cent ten opzichte van de dollar. Uw nieuwe hypotheek lasten zullen bestaan voor een flink fragment uit rente.

De pensioenrechten van werknemers bij pensioenfondsen zitten bijvoorbeeld niet in de statistiek. Uw leeftijd; soms worden toeslagen berekend indien u een relatief hoge leeftijd heeft bereikt. De Russische minister van Natuurlijke Hulpbronnen bekritiseerde vorige week de leiding van Sachalin.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.