Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Het toepassingsgebied van de Spaarrichtlijn is beperkt tot rente intresten
  Goedkoop lenen om het uit te zetten tegen een hoger rendement
  Er dreigt een humanitaire crisis voor 4 miljoen mensen in Mali Niger en MauritaniŽ tenzij de do

Zodra de overeenkomst is ondertekend, kan u over het geld beschikken.

Snel Geld Lenen

Met het 5-stappenplan van Flanders Finance hebt u binnen de kortste tijd het geld op uw bank. Een andere keuken of een nieuwe computer? Wij luisteren naar uw wensen. Wanneer u een rente lening wil afsluiten bij KredietService kan u rekenen op persoonlijk, professioneel advies en een snelle binnen 1 uur!, objectieve beslissing. Het leven is er om van te genieten en KredietService helpt U daarbij.

Flanders Finance is gespecialiseerd in het voorstellen van voordelige en aangepaste oplossingen op het gebied van geldleningen. KredietUw krediet discreet regelen via internet? Internetkrediet biedt u een betrouwbaar en voordelig kredietadvies. Zodra de overeenkomst is ondertekend, kan u over het geld beschikken. Weg wegens verbouwing en overschakeling op ondergrondse tank. Geld nodig? Voor een doorlopend krediet, centraliseren, hypotheek of lening op afbetaling tegen een zeer lage rente. Vraag een voorstel van financiering op 123-finance. Geld leen je en hiervoor betaal je intrest aan de bank. Lid van de Artist Group, World Art Foundation Eerbeek, Nederland. Griekse Specialiteiten in een gezellig kader met folklorische dansen. Vul de online aanvraag inZe wordt meteen behandeld. Mexx, Polar Bear, My Diary, Turnover, InWear, Part Two, Homeless.

Tabnum2 = 2, Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 1. Informatienota borgstelling in het kader van een kredietaanvraag. Firma verkoop tweedehandse en nieuwe retour toestellen met garantie. Wij bieden scherpe rentevoeten voor een rente lening. Tabnum2 = 2, Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 4. Meteen info in detail over een rente lening? KredietService is al jarenlang expert in het afsluiten van rente leningen. In originele verpakking met alle toebehoren en 2de batterij. Vul on line uw financiering aanvraag in voor gepersonaliseerd advies over een rente lening. Bouwen, verbouwen of kopen, steeds de laagste maandlast. De tofste datingcommunity voor Vlaanderen en Nederland.

Vermogen opbouwen en beheren, private banking, kredieten, verzekeringen, fiscaal sparen, beleggingen. Lening op afbetaling, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord. Een vertrouwelijk gesprek wijst uit wat uw noden en mogelijkheden zijn. Overbodige ingewikkelde formaliteiten laten we achterwege. Vermijdt in ieder geval dat u een betaling vergeet om welke reden dan ook. Centraliseer uw leningen en betaal minder per maand. Wij zijn ťťn van de grootste specialisten voor rente leningen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.