Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Wanneer u uw huidige lening over wilt sluiten heplen wij u graag
  Vergelijk de actuele spaarrente op het gebied van internetsparen
  De auto wordt veilig en onder camera bewaking gestald

Zo zou je het beklimmen van een berg ook kunnen zien.

Hoogste Berg Himalaya

Een tweede goddelijke eigenschap, is onsterfelijkheid. Speelt het voor jouw leven een rol? Vertel er over aan elkaar. Sommige gebieden zijn ook nog maar een paar jaar opengesteld voor buitenlanders waardoor je een paar honderd jaar teruggaat in de tijd. De Kaasstraat leidt je langs een 20-tal gemeenten in het Bregenzerwoud. De kleine bladeren, die een behoorlijk dikke substantie hebben, lijken wel soeplepels. De postcode die u intikte bestaat niet in Vlaanderen. In China werd in de zomer een bijzondere spoorlijn geopend. De plant draagt in de zomer lavendelkleurige bloemen. Zij kunnen dus onmogelijk elkaars openbaringen gedeeld hebben. Het is mij een waar genoegen hier vanavond tot U te mogen spreken. Deze Hosta, die ontstond uit een kruising tussen H.

Staatssecretaris van Justitie en Burgemeester van Amsterdam. We gaan door de Hinku Valley tot aan de voet van de Amphu Lapsa. Algemene informatie als je in Nepal een trekking doet. De witte top van de Aconcagua, nog 14 dagen stappen en klimmen van ons verwijderd. Die eerste mijlpaal is er een om niet te lang bij stil te bljven staan. De volgende ochtend zijn we maar wat blij als we zien dat iedereen veilig en wel de tenten bereikte. Achteraf schitteren we in het bedenken van verklaringen. In deze rubriek stellen we een Hosta voor die we aangekruist hebben op ons verlanglijstje om in de volgende jaren onze collectie te komen uitbreiden. Chinezen op die manier nog wat meer baas willen komen spelen bij hen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.