Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Droomt u van een eigen zaak. Dan helpt Dexia Bank u graag om alles op een rijtje te zetten en u
  Bij voorbeeld in de formule 10 5 5 ligt de rente de eerste 10 jaar vast en wordt zij daarna twe
  Rente of interest is een vergoeding voor het gebruik van krediet

Zo wordt het dus voor huizenbezitters financieel onaantrekkelijk gemaakt om de overwaarde over het oude huis niet in de nieuwe woning te steken.

Overwaarde Hypotheek

Zo wordt het dus voor huizenbezitters financieel onaantrekkelijk gemaakt om de overwaarde over het oude huis niet in de nieuwe woning te steken. Je bent wel heel ver afgedwaald van het begrip democratie. De ene rijke weet dat ie set is for life, de ander heeft noooiiittt genoeg. Van dat geld worden dan vele anderen mooi aan het werk gezet. Ook dat is een vorm van sociale sabbotage en kapitaal vernietiging. Wij bieden u spectaculaire voorwaarden voor al uw verzekeringen en leningen. Als na die verkoop een nieuw huis van bijvoorbeeld 450. Op naar het volgende onderwerp, dat ons weg laat kijken van de ware politiek. Ligt er aan hoe men het is geworden en in stand houd m. Maar de luitjes wensen die solidatiteit dwingend aan anderen op te leggen. Ik zal ook jou niet dom noemen, maar je mist wel info.

Er is wel een taboe op krijgen waarvoor we betaald hebben als ouderen bijv. En weer worden de rijken geschoffeerd door de socialisten. De meeste huishoudens verwachten geen grote knelpunten. Dat er meer mensen aan het werk komen als er meer rijken zijn, in tegendeel. Klopt ook al niet, want ik heb wel eens radio 1, at5, rtv-nh e.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.