Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Tussen uw 60ste en uw 65ste kan u uw Amonis pensioen opnemen
  Het programma omvat de rentepercentages vanaf 1934
  Die periode kunt u overbruggen met een lening of krediet

Zo kan ik morgen een column over het Amerikaanse rentebeleid beginnen.

Wat Is Rente

De score is gelijk aan het totaal aantal keuzegetallen dat is gebruikt en moet natuurlijk zo laag mogelijk zijn. Op een dag vertrekt Maria de school vijf minuten later, omdat ze nog met de meester moet spreken. Is je huisnummer een volkomen derde macht? De man spreekt de waarheid. Hoe lang doen ze er over als ze samen het gazon maaien. Is je huisnummer een volkomen kwadraat? De man liegt. Alles over beleggingsfondsen inclusief koersen, fondselector, modelportefeuille en nieuws.

Voordat deze beproeving begint krijgt Tiziano betrouwbare informatie over welk stukje precies giftig is. In een bus zaten 11 mensen van het eiland, die elkaar allemaal kenden. Als een gevangene het zegt en het is fout worden ze allemaal onthoofd. Je hoort het veel, maar niet iedereen weet hoe men dat het beste kan doen. Vergelijk de hypotheekrente van alle geldverstrekkers. Ridders spreken altijd de waarheid en schurken liegen altijd. Als ik met pensioen ga, ga ik mijn eigen huis opeten. En dat Duisenberg niet meer leeft neemt niet weg dat zijn beleid inderdaad rustgevend was. Om bij de deur van het chalet van de professor te komen moet je eerst een trap van twintig treden oplopen. Een schilder heeft 56 liter verf nodig en mengt precies 32 liter paarse verf met 24 liter oranje verf, maar oeps dat had andersom gemoeten. Stel we zitten op een eiland waar twee types bewoners zijn, ridders en schurken.

Karel kocht een grote pizza voor hemzelf en voor de vier andere leden van de band. Daarvoor nodigen wij u uit om met ons een afspraak te maken.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.