Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Wij houden u op de hoogte over het verdere verloop van uw leen aanvraag
  Reden is de rente op de kapitaalmarkt die al een aantal weken stijgt
  Na een dip herstellen de kwaliteitsaandelen het eerste

Zo kan het meegedeeld worden op het geboortekaartje.

Rente Op Spaarrekening

Uit de bovenstaande tabel kunt u afleiden dat u na 6 maanden 60 euro aan interesten opgebouwd hebt. Een spaarreserve zou u toelaten deze projecten te realiseren. Bepaal uw beleggersprofiel om te weten of sparen dan wel beleggen u het best past, of om u de goede beleggingskeuzes te helpen maken. Een aantrekkelijke rekening met maandelijkse interestuitkering. Virtuele banken zijn banken die niet beschikken over een klassiek kantorennet. Tabnum2 = 1, Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 3. Praktische kenmerken als roerende voorheffing, beurstaksen, instapkosten,. Ik kan meegaan met de ideeŽn van Hugo L en van Jos .

Voor bijkomend en vrijblijvend advies willen we u graag persoonlijk helpen in onze kantoren. Self'Bank, via Phone'Bank telefoon en via Home'Bank pc.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.