Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Er dreigt een humanitaire crisis voor 4 miljoen mensen in Mali Niger en MauritaniŽ tenzij de do
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken
  Een variabele hypotheekrente zorgt ervoor dat uw maandlasten kunnen variŽren

Zeer voordelige leningen waardoor een droomauto ook binnen uw mogelijkheden ligt.

Frisia Leningen

Zeer voordelige leningen waardoor een droomauto ook binnen uw mogelijkheden ligt. Heeft u een nieuwstip of een mooie nieuwsfoto? Mail RTLNieuws. Als u over een langere periode meerdere uitgaven doet waar u krediet voor nodig zult hebben, dan is een doorlopend krediet een goede keuze. Een doorlopend krediet is juist voor mensen zich geen raad weten met hoeveel ze moeten lenen. Met lening krediet kunt u bijna geen risico met zich meebrengen als u kiest voor een goede geldverstrekkers.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.