Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Huursubsidie is van een heel andere orde dan hypotheekrente aftrek
  Vele andere opschortende voorwaarden zijn mogelijk
  Minder belastingen betalen dankzij uw woning als aftrekpost.Wij helpen

Ze focussen zich eerder op spaarrekeningen en beleggingen.

Rente Spaarrekeningen

Voor bijkomend en vrijblijvend advies willen we u graag persoonlijk helpen in onze kantoren. Bijkomende intrestaftrek Hypothecaire lening Art. Via internet kunt u waar en wanneer u wilt uw spaarrekening raadplegen en stortingen en terugbetalingen uitvoeren. Het kapitaal van uw kleinkind groeit bijna ongemerkt wanneer u ervoor kiest om automatisch te sparen. Ik heb gelezen dat de rechtbank 24 november zijn u . De Babyrekening is bijzonder aangepast voor Automatisch sparen. Per rekening mag u maximaal twee tegenrekeningen aanhouden. Tabnum2 = 1, Leftnum2 = 3, Leftsubnum2 = , filename = 1. Een spaarrekening brengt meer op dan een zichtrekening, en toch kunt u elk moment over het geld beschikken. Tabnum2 = 1, Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 3.

Elke maand of om de drie maanden wordt er een vast bedrag van uw keuze overgeschreven van uw Zichtrekening naar de Babyrekening van het kind.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.