Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Binnen enkele seconden klinkt het echter; ~Ik ben er wel geweest
  De huidige jeugd is geboren nadat het grootste kwaad al geschied was
  Deze automatische incasso kan op ieder willekeurig moment gestopt worden

Zakelijk sparen tegen de hoogste rente van Nederland zonder voorwaarden.

Hoogste Spaarrente

Zakelijk sparen tegen de hoogste rente van Nederland zonder voorwaarden. De fiscus en uw spaargeldLeuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker! Helaas kan ook uw spaargeld zich niet onttrekken aan het leed dat belastingen heet. Sluit hier direct uw spaarrekening tegen de hoogste rente. Pinpas waarmee u rechtstreeks van uw spaarrekening geld kunt opnemen. De looptijd van een spaardeposito ligt tussen de 1 en 10 jaar. Het is dus belangrijk om de verschillende alternatieven goed naast elkaar te zetten.

Bij samengestelde rente wordt niet alleen rente ontvangen over de hoofdsom, maar ook over de in het verleden ontvangen rente. De rente is variabel en hangt samen met de ontwikkelingen van de gekozen beursindex. De rente wordt steeds berekend over de hoofdsom en niet over de reeds ontvangen rente. Sinds enkele jaren is deze gewoonte voor veel spaarders veranderd. Veilig sparen met de Collectieve GarantieregelingDe meeste spaarders hechten veel aan zekerheid. In tegenstelling tot de spaarloonregeling spaart men niet voor contante bedragen, maar voor vrije tijd. Voordat u een deposito spaarrekening opent, is verstandig om eerst te bepalen wat het spaardoel van het ingelegde geld is en wanneer u het nodig heeft. Wat is het en waarom zou je?De levensloopregeling is een regeling die werknemers in staat stelt geld opzij te zetten voor later. Het is van belang dat het vertrouwen van het publiek in banken bewaard blijft. De Nederlandsche Bank DNB ziet er daarom op toe dat de banken op verantwoorde wijze hun bedrijf uitvoeren. Indien u nog een opmerking bij uw oordeel toe wilt voegen, kunt u dat hier doen.

De verkoper moet het door u betaalde bedrag uiterlijk binnen dertig dagen aan u terugbetalen. Internetbankieren zonder kosten en zonder beperkende voorwaarden. Dit is het tegenovergestelde van samengestelde rente.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.