Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Zembla gaat na hoe deze crisis heeft kunnen ontstaan
  Alle overige aandeleninformatie wordt verstrekt door Interactive Data
  Lenen Betalen wonen sparen en beleggen gezin beschermen en meer

Wilt u weten waar u de laagste rente krijgt of wie de beste vooorwaarden heeft. Maak hier een vergelijking van bijna alle aanbieders en vraag een offerte aan.

Hypotheekrente Vergelijk

Uw persoonlijke offerteVergelijk alle banken en vraag de beste offerte meteen aan. Vraag de vrijblijvende offerte aan en informeer uzelf optimaal. Wilt u weten waar u de laagste rente krijgt of wie de beste vooorwaarden heeft? Maak hier een vergelijking van bijna alle aanbieders en vraag een offerte aan. Wilt u een offerte ontvangen waarin alle hypotheek verstrekkers van Nederland worden vergeleken? Dat kan nu. Achtergrond informatie over allerlei zaken die met hypotheken te maken hebben. Hoeveel kan ik besparen?Bereken hoeveel u kunt besparen op uw hypotheeklasten. Door de beperking van de renteaftrek heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen. Voor en tijdens de bouw kunt wijzigingen aanbrengen aan de nieuwbouwwoning. Aanvraag ophalenGa verder met een eerder door u opgeslagen aanvraag.

Iedereen met eigen woning en hypotheek wil lage maandlasten. Voer de gegevens van uw hypotheekofferte in en zie direct hoeveel provisie u terug kunt krijgen bij het afsluiten van uw hypotheek via Independer. Een hypotheekadviseur van Independer of één van onze geselecteerde partners helpt u graag bij het vinden van de beste hypotheek in uw situatie. Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen. De koopsom van een nieuwbouwwoning wordt betaald in termijnen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.