Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Pensioensparen is een interessante manier om op een fiscaal gunstige manier een extra pensioen
  De trial voor Faculty of 1000 Medicine is verlengd tot 16 april 2007
  Binnen de afgesproken kredietlimiet kunt u opnemen en aflossen

Wilt u uw plannen niet langer uitstellen, maar uw spaargeld niet aanspreken. Dan is een lening op afbetaling bij Dexia Bank iets voor u.

Lenen Voor Auto

Wilt u uw plannen niet langer uitstellen, maar uw spaargeld niet aanspreken? Dan is een lening op afbetaling bij Dexia Bank iets voor u. Een passie of hobby, studies te financieren? U bent tussen 2 woonsten? Als de financiële middelen u tijdelijk ontbreken, moet u niet noodzakelijk u iets ontzeggen. De kogel is door de kerk! U staat op het punt om een auto te kopen! Een nieuwe of een occasie, het is steeds een belangrijk moment. Want de kostprijs van een woning, die betaal je niet in één keer af maar spreid je over verschillende jaren.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.