Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Waarom kinderen moeten sportenSport kan helpen om minder schuchter te worden depressieve stemmi
  Iedere maand betaal je een deel van deze lening terug
  Heeft u al een lening. Bespaar dan door nu over te sluiten

Wilt u geld besparen, zonder dat u er veel voor hoeft te laten. Dan is 200 Gouden bespaartips een plezierige ontdekking voor u.

Sparen

Wilt u geld besparen, zonder dat u er veel voor hoeft te laten? Dan is 200 Gouden bespaartips een plezierige ontdekking voor u. Je kunt dan voor een klein bedrag beleggen in bedrijven die voor jongeren interessant zijn. Bekijk de actuele rentetarieven van al onze spaarrekeningen. Voordat u een deposito spaarrekening opent, is verstandig om eerst te bepalen wat het spaardoel van het ingelegde geld is en wanneer u het nodig heeft. Speciaal voor de toekomst en studie van uw kind of kleinkind.

Een termijndeposito heeft een looptijd vari?nd van 1 tot 12 maanden. In dat geval zetten wij de zaak uiteraard meteen recht. In beiden gevallen mag u tijdens de overeengekomen periode het spaargeld niet opnemen, tenzij u bereid bent om een flinke boeterente te betalen. De looptijd van een spaardeposito ligt tussen de 1 en 10 jaar. Op spaarrekeningen krijg je meestal meer rente als je je geld voor langere tijd vastzet. Ge´nteresseerd op welke spaarrekening u de hoogste rente kunt krijgen? Vergelijk hier alle officieel gepubliceerde rentes in Nederland. De inleg, looptijd en opnamevoorwaarden verschillen per bank. Sommige banken hebben speciale beleggingsfondsen voor jongeren. Nederlandse banken zijn hard op weg naar een uniform betaalmiddel via internet. Je wilt iets graag hebben, maar je hebt er niet genoeg geld voor. Zodat je later iets kunt kopen, of zodat je gewoon iets achter de hand hebt.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.