Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Met Actief Budget start u een nieuw financieel leven
  Reden is de rente op de kapitaalmarkt die al een aantal weken stijgt
  Bij een doorlopend krediet staat de rente niet vast

Wil je alles weten over het BKR. Lees dan de special over het BKR.

Lenen Geen Bkr

Bkr notering en registratie is niet van toepassing. Wij geven de hoogste goudprijs en hanteren de laagste rente. Met spoed geld lenen kan risico's met zich meebrengen. Let op, dat uw krediet niet alleen is afgelost, maar ook is doorgehaald!. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR.

Probeer er voor te waken dat u geen coderingen achter uw registratie krijgt, door bijvoorbeeld achterstallige betalingen. Indien de krediet faciliteit is ingelost en doorgehaald, blijft deze nog 5 jaar in het systeem staan. Als pandjeshuis, ook lommerd genoemd verpanden wij of belenen diverse goederen. Voor de tijdsduur van een kredietregistratie gelden regels. Met deze wetenschap is het slechts een simpele zaak om een kredietverlener te vinden die u een lening kan verstrekken zonder bkr. Voor vele tien-duizenden mensen is er echter licht aan het einde van de tunnel. Een lening zonder bkr heeft wellicht uw voorkeur, zeker als u reeds eerder een lening heeft afgesloten. Met lening krediet kunt u bijna geen risico met zich meebrengen als u kiest voor een goede geldverstrekkers. Zeer voordelige leningen waardoor een droomauto ook binnen uw mogelijkheden ligt. Veel geldverstrekkers willen dit risico niet aangaan en wijzen uw aanvraag af.

Op zo'n moment is met spoed geld lenen de enige keuze. Heeft u al een lening? Bespaar dan door nu over te sluiten. Klanten betalen geen rente, maar zijn bewaarkosten verschuldigd bij het ophalen. Onze juwelencollectie ringen, kettingen, oorbellen, hangers, enz. Voordelig geld lenen is volgens veel aanbieders overal te realiseren.

Geldproblemen, schuldsanering kunnen opgelost worden ook daar. Er zijn echter mogelijkheden om u toch te kunnen helpen. Studieschulden, huurachterstanden, hypotheken en onbetaalde energienota's staan niet geregistreerd. Helaas is het echtpaar nog dieper in de ellende gezakt, met nog meer schulden. Naast geld leningen doe wij inkopen en verkopen marge goederen. Dit wordt gedaan door het bijhouden van een lijst met diverse coderingen. Veel consumenten die hebben belegd met geleend geld zijn de afgelopen jaren in de problemen gekomen. Als u over een langere periode meerdere uitgaven doet waar u krediet voor nodig zult hebben, dan is een doorlopend krediet een goede keuze. Of u nu geld wilt hebben voor een lasik, prk, zyoptix behandeling of voor een tv, nieuwe keuken of toch nog even een leuke vakantie. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. De redders in nood bleken gewone ordinaire schurken te zijn waar nooit meer iets van vernomen is.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.