Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Sommige andere banken die internetsparen aanbieden doen dat per kwartaal
  Het eigenwoningforfait wordt gemakshalve buiten beschouwing gelaten
  Geld lenen is erg gemakkelijk en kan ook erg prettig zijn

Wij zijn reeds vele jaren een begrip voor een onafhankelijk hypotheekadvies.

Hypotheek Hoeveel Kan Ik Lenen

Wij zijn reeds vele jaren een begrip voor een onafhankelijk hypotheekadvies. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Niet alleen de hoogte van uw maximale hypotheek, maar ook de maandlasten hangen dus af van diverse factoren. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR.

Bereken hier wat u maximaal kunt lenen en wat u dan aan maandlasten kwijt zult zijn. Voordat u begint aan de speurtocht naar uw eerste of volgende woning, is het handig om een indicatie te hebben van uw financiŽle speelruimte. Wij geven u dan een globale indicatie van het bedrag dat u kunt lenen voor de aankoop van een huis. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. De aflossingsvrije hypotheek is momenteel een populaire hypotheekvorm. Vul uw inkomen en dat van uw partner in, en kies daarna het rentepercentage en het aantal jaren dat de rente vast staat.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.