Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Ja dat doet ze maar op enkele onderling zeer verschillende manieren
  Het rentepercentage is lager naarmate u een hoger bedrag leent
  Een wereldwijd multi manager mixfonds dat sinds 1985 bestaat

Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het oversluiten van bestaande hypotheken.

Goedkope Hypotheken

Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het oversluiten van bestaande hypotheken. Met een nieuwe hypotheek kunt u een nieuwe auto kopen of een boot voor in de warme zomer. Leningen omzetten en de overwaarde van uw uit opnamen voor woning verbetering en het aflossen van schulden. Hypotheekbeter en woonbeter voor meer financiele ruimte. Uw hypotheek bij hypotheekbeter en woonbeter voor meer financiele ruimte. Laat uw persoonlijke lening omzetten naar een hypotheek en u houdt meer geld over. Te veel gezinnen betalen nog steeds maandelijks hoge vaste lasten terwijl dit niet nodig is.

Het belastingvoordeel wordt namelijk groter en de maandlasten worden lager. Zonder dat uw leefomstandigheden veranderen kunt u vaak al een aanzienlijk bedrag besparen. In een kort persoonlijk gesprek kan een adviseur bij u uit de buurt al in enkele minuten voor u uitrekenen hoeveel u kunt besparen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.