Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Ze trok zich een jaar terug en wilde een normaal huiselijk leven leiden
  De notaris moet die ontvangen en doorstorten aan de fiscus
  Eenmalige terugbetaling van het kapitaal op de eindvervaldag maandelijkse betalingen van de ren

Wij verstrekken geldleningen op basis van onderpand bijv.

Geld Lenen Zonder Toetsing

Geldproblemen, schuldsanering kunnen opgelost worden ook daar. Onze juwelencollectie ringen, kettingen, oorbellen, hangers, enz. Met lening krediet kunt u bijna geen risico met zich meebrengen als u kiest voor een goede geldverstrekkers. Wilt u een offerte ontvangen waarin alle hypotheek verstrekkers van Nederland worden vergeleken? Dat kan nu.

Een lening zonder bkr heeft wellicht uw voorkeur, zeker als u reeds eerder een lening heeft afgesloten. Klanten betalen geen rente, maar zijn bewaarkosten verschuldigd bij het ophalen. Naast geld leningen doe wij inkopen en verkopen marge goederen. Bkr notering en registratie is niet van toepassing. Als pandjeshuis, ook lommerd genoemd verpanden wij of belenen diverse goederen. Er zijn echter mogelijkheden om u toch te kunnen helpen. Met deze wetenschap is het slechts een simpele zaak om een kredietverlener te vinden die u een lening kan verstrekken zonder bkr.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.