Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Wij kunnen voor u het hoogste rendement op uw goudenhanddruk verzorgen.

Hoogste Rendement

Aanlevering is uiterlijk de woensdag voor de week van verspreiding bij een Business Balie. Provelu heeft verschillende programma's ook wel Business Intelligence software BI genoemd, waarmee de data geanalyseerd kan worden. De graadmeter voor deze fondsen steeg met 44,3 procent. Vier grote Nederlandse beursfondsen hebben de koers van hun aandeel meer dan zien verdubbelen in het tweede kwartaal, het gaat om Buhrmann, Getronics, Ahold en Numico. Samen met Provelu kan de juiste keuze gemaakt worden en zal de gegevensbrij veranderen in nuttige management informatie. Een speciaal soort levensverzekering, lees er meer over.

Ook de kleinere hightechfondsen presteerden bovengemiddeld goed. Provelu verzorgt de installatie, trainingen en kan ondersteuning geven in het bouwen van een aantal overzichten. Graag komen we vrijblijvend uw situatie bekijken en presenteren wat de mogelijk is.

De uiteindelijke uitkomst is geheel afhankelijk van uw wensen. Nederlandse aandelen in het tweede kwartaal 17,4 procent. Dit heeft een positieve uitwerking op hun inzet om het studieprogramma op tijd af te ronden. De effectenbeurs in Amsterdam presteerde beter dan het wereldgemiddelde. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Alle overige aandeleninformatie wordt verstrekt door Interactive Data. Koersdata is 15-20 minuten vertraagd volgens de regels van de beurs.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.