Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Bekijk de aanbieders en vergelijk de rentetarieven
  Hiermee worden veel regels voor geldleningen tussen de 200 euro en 75
  Het pandjeshuis biedt uitkomst voor een tijdelijke lening

Wij houden u op de hoogte over het verdere verloop van uw leen-aanvraag.

Hoogte Hypotheekrente

Wij houden u op de hoogte over het verdere verloop van uw leen-aanvraag. Dat zegt een Palestijnse minister van de Hamas-regering. Maar het evenwicht tussen de vraag en het aanbod is wankel en kan op elk moment verbroken worden, bijvoorbeeld door een verhoging van de hypotheekrente. Moeten er kosten betaald worden ? Alle kosten zijn inbegrepen in het Jaarlijks kostenpercentage . Een zeer langlopende hypotheekrente is een voorstel dat de moeite loont om uitgediept te worden. Het huisvestingsbeleid mag zich niet tot bakstenen beperken. Daarmee zou er nieuw leven kunnen komen in het vredesproces in de regio. Hamas en de Palestijnse president Mahmoed Abbas hebben een akkoord bereikt voor de vorming van een regering van nationale eenheid. In de Limburgse gemeente Meeuwen-Gruitrode hebben wandelaars een tijgerpython van drie meter lang gevonden. Bovendien is de kans dat de groei tegenvalt op korte termijn groter in de euro-zone dan in de VS.

Gezien de nog steeds bestaande overcapaciteit zal dit proces nog wel enige tijd kunnen voortduren. De Amerikaanse evangelist Ted Haggard heeft zondag tegenover zijn volgelingen bekend dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan 'seksueel immoreel gedrag'. Basisschool de Polyglot in Spiere-Helkijn is al jaren populair, maar ook in andere grensgemeenten duiken steeds meer Waalse en Noord-Franse kinderen op in de klassen.

De satire over de Kazachstaanse journalist Borat was afgelopen weekeinde de meest bezochte film in de Noord-Amerikaanse bioscopen. De islamisten zijn bereid om opnieuw gesprekken aan te knopen met de Somalische overgangsregering. Bij een kleine positie in liquiditeiten blijft derhalve vooralsnog onze onderwogen positie in obligaties gehandhaafd. De vermoedelijke dader is een 41-jarige man uit Alkmaar, een voormalige buurman van het slachtoffer. Een 50-jarige vrouw uit Alkmaar is zondagavond neergestoken na een ruzie in haar woonplaats.

De Waaslanders moesten meer dan een helft met zijn tienen verder na rood voor Madi, maar prachtgoals van Camara en Kristinsson duwden Club de dieperik in. Maar dat betekent niet dat ze er meer op studeren; jongens zitten vaker achter de pc voor spelletjes en andere ontspanning. Deze steun moet verleend worden bij de start van het project, eventueel via een gespecialiseerde structuur. De problemen inzake hygiëne en comfort in huurwoningen blijven bestaan, zowel in het openbare als in het privé-park. Ons macro-economisch scenario van vooralsnog aanhoudende economische groei is gunstig voor aandelenmarkten. Morgen wordt Mieke Vogels de nieuwe groene fractieleider in het Vlaamse parlement. China en Afrika hebben zondag de basis gelegd voor aanzienlijke uitbreiding van hun economische en politieke partnerschap.

In Irak wordt verdeeld gereageerd op het vonnis van Saddam. Omdat wij tegelijkertijd verwachten dat de Fed geen rentestijging zal doorvoeren, lijkt het risico dat de obligatiekoersen fors zullen dalen beperkt. In een brief die aan de congregatie van de door hem opgerichte New Life Church werd . De leider van de National Association of Evangelicals NAE, Ted Haggard, heeft zondag toegegeven dat hij schuldig is aan seksuele ontucht. Op een zandweg aan de weg Luttelmeeuwen in Meeuwen-Gruitrode hebben wandelaars zaterdag rond 15 uur een gevaarlijke tijgerpython van drie meter lang gevonden.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.