Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Ander woord voor hypotheeknemer of hypothecaire financier
  Naast de koopsom brengt de aanschaf van een (tweede) huis in Spanje nog een aantal extra kosten
  Co financiering en micro financiering zijn mogelijk

Wij hebben voor u de prognoses voor de komende weken op een rijtje gezet voor zowel de kortlopende als de langlopende rentes.

Rente Prognose

De verwachtingen zijn dat zowel de korte als de langlopende hypotheekrentes de komende weken verder zullen stijgen. Vanaf de zomer vervangen de banken de magneetstrip van de passen door een chip. De afgelopen week zijn zowel de langlopende als de kortlopende hypotheekrentes licht gestegen. De invoering van het nieuwe systeem gaat volgens een natuurlijk verloop en zal naar verwachting in 2013 zijn afgerond. Bij ons krijgt u gegarandeerd hypotheekoffertes voor een hypotheek met de laagste maandlasten!Niet alleen op basis van de laagst mogelijke hypotheekrente tarieven, ook door extra kortingen. Daardoor is het niet langer mogelijk pasgegevens na te bootsen. De meeste Nederlanders hebben inmiddels een nieuwe zorgverzekering. Het verzekerd kapitaal blijft gedurende de gehele looptijd constant. De premiehoogte is mede afhankelijk van de verzekeringsvorm, de hoogte van het verzekerd bedrag, de leeftijden van de verzekerden, de gezondheid van de verzekerden en of verzekerden roken. Dat maakte Currence, toezichthouder en producteigenaar van pin en chipknip, woensdag bekend.

Kom bij ons binnenlopen aan de Spoorstraat 121 te Gennep of bel voor informatie of een afspraak op 0485 361623. Bijvoorbeeld wanneer u voor 1 maart heeft opgezegd bij uw oude verzekeraar en nog geen nieuwe verzekering hebt afgesloten. Dat heeft een woordvoerder van het Verbond van Verzekeraars maandag gezegd. Wilt u precies weten hoe uw eigen pensioen ervoor staat? Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Ongeveer een half miljoen Nederlanders krijgen de maximale no-claim van 255 euro op hun rekening gestort. Nederlanders hebben niet genoeg kennis over hun pensioen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.