Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Het eerste jaar alleen al konden ongeveer 4000 zelfstandigen volgens dit systeem een lening bek
  In de landelijke gebieden daarentegen blijft de woningbouw floreren
  Verbouw uw huis tegen een rente die even aantrekkelijk is als uw nieuw interieur

Wij hebben aanstellingen bij alle grote geldverstrekkers in Nederland.

De Laagste Hypotheekrente

Dit is inherent aan de onzekere economische omstandigheden. Een hypotheek welke aansluit op uw wensen, qua risico en maandlasten. Leningen worden afgesloten, zonder dat u voldoende op de hoogte wordt gesteld van de gevolgen hiervan. Hoeveel kan ik besparen?Bereken hoeveel u kunt besparen op uw hypotheeklasten. Door de beperking van de renteaftrek heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen. Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen. Indien de economie weer aantrekt, neemt de kans op rente-stijging toe.

Wij kunnen in ieder geval niet meer aanzien met welk gemak leningen worden aangeprijsd. Iedereen met eigen woning en hypotheek wil lage maandlasten.

Uw persoonlijke offerteVergelijk alle banken en vraag de beste offerte meteen aan. Aanvraag ophalenGa verder met een eerder door u opgeslagen aanvraag. Wij hebben aanstellingen bij alle grote geldverstrekkers in Nederland. De rente staat momenteel op een historisch laag niveau. Iedere specifieke situatie vraagt om een advies op maat.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.