Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Bij een hypotheek of woonkrediet kan je kiezen tussen vaste of variabele ( ook wel degressieve
  Banken vechten om klanten
  Geen extra kosten dus maar ook gedaan met omrekenen

Wij bieden u spectaculaire voorwaarden voor al uw verzekeringen en leningen.

Frisia Lening

Wij bieden u spectaculaire voorwaarden voor al uw verzekeringen en leningen. Uw Medicijnen via online recept zonder oponthoud bij de dokter en of apotheek. Europa's grootste postorder speciaalzaak, vindt u alles wat u nodig heeft voor u en uw baby!Baby-Walz. Sport schoenen en Sport kleding de beste voetbalshirts voor jong en oud voor de laagste prijs kijk snel bij . Nederlands grootste online winkel voor hoogwaardige voeding supplementen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.