Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Alles voor de actieve belegger in aandelen opties en warranten
  Er komen moeilijkheden en u kunt de leningen niet meer afbetalen
  Kredietkaart met snel en voordelig krediet

Wij bieden u de hoogste rente bij betrouwbare banken.

Hoogste Rente

Ik vroeg mij af of het mogelijk is om in het buitenland Europa?geld op een spaarrekening te zetten indien de rente daar hoger is. De looptijd van een spaardeposito ligt tussen de 1 en 10 jaar. Bepaal of u in aanmerking komt voor een rente korting bij uw huidige geldverstrekker. Sinds enkele jaren is deze gewoonte voor veel spaarders veranderd. Ik heb een serieuze klacht over de gang van zaken bij een bepaalde bank.

Als je een hypotheek ? een spaarrekening hebt bij ?n bank, kunnen ze dan, bij een faillisemant o. Bereken hoeveel u in totaal zult moeten financieren. Wat is het en waarom zou je?De levensloopregeling is een regeling die werknemers in staat stelt geld opzij te zetten voor later.

Nederlandse banken zijn hard op weg naar een uniform betaalmiddel via internet. Ik heb bij diverse banken spaarrekeningen lopen op een gezamenlijke rekening met mijn vrouw. Het zijn ten slotte allemaal euro's, dus?geen omrekentoestanden. Voordat u een deposito spaarrekening opent, is verstandig om eerst te bepalen wat het spaardoel van het ingelegde geld is en wanneer u het nodig heeft. De fiscus en uw spaargeldLeuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker! Helaas kan ook uw spaargeld zich niet onttrekken aan het leed dat belastingen heet. Indien zij bij een van deze banken zelf een rekening opent, is de inleg tot 20. De inleg, looptijd en opnamevoorwaarden verschillen per bank. In tegenstelling tot de spaarloonregeling spaart men niet voor contante bedragen, maar voor vrije tijd. Ik heb de Nederlandse nationaliteit, woon en werk echter in Zwitserland, maar wil in Nederland sparen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.