Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Heeft u een bedrag over. Zet het dan op een FlexxVermogensplan tegen koopsom
  Roodstaan voor studenten is een vorm van een doorlopend krediet
  Robeco is in Nederland marktleider voor beleggingsfondsen

Wij bieden scherpe rentevoeten voor een rente lening.

Lenen Rente

Vul on line uw financiering aanvraag in voor gepersonaliseerd advies over een rente lening. Hou hier rekening mee en vergelijk dus wat te vergelijken is. Wanneer u een rente lening wil afsluiten bij KredietService kan u rekenen op persoonlijk, professioneel advies en een snelle binnen 1 uur!, objectieve beslissing. Een bijzonder laag tarief voor chauffeurs jonger dan 30. Wij bieden scherpe rentevoeten voor een rente lening. Voor al uw plannen of grotere aankopen die u meteen wil realiseren.

Meteen info in detail over een rente lening? KredietService is al jarenlang expert in het afsluiten van rente leningen. Voor de lener neemt de terugbetalingslast dan ook af met de tijd. Onze specialisten onderhandelden reeds over de rentevoeten en dat zijn de tarieven die u automatisch geniet.

Binnen de variabele rentevoeten zijn tal van formules mogelijk. Marnixlaan 13-15 te 1000 Brussel, tussenpersoon in hypothecaire leningen en verzekeringen. Hoe vaker dat mogelijk is, hoe minder rente u zal moeten ophoesten. Het artikel dat u opvraagt kan enkel door abonnees of houders van een dagkaart bekeken worden. Wij zijn één van de grootste specialisten voor rente leningen. Als u uw koopwoning meteen wil verbouwen, gaat u het best een gezamenlijke lening aan voor aankoop en verbouwing. Bij voorbeeld in de formule 10-5-5 ligt de rente de eerste 10 jaar vast en wordt zij daarna twee keer om de 5 jaar aangepast.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.