Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De Brussels Investment Club BIC bestaat al meer dan dertig jaar
  De kenners voorspellen dat de hypotheekrente gaat stijgen
  Bij een hypotheek of woonkrediet kan je kiezen tussen vaste of variabele ( ook wel degressieve

Wij bieden scherpe rentevoeten voor een lage rente lening.

Maximale Lening

Wij bieden scherpe rentevoeten voor een lage rente lening. Bij voorbeeld in de formule 10-5-5 ligt de rente de eerste 10 jaar vast en wordt zij daarna twee keer om de 5 jaar aangepast. De woning dient gedurende gans de duur van de lening door de aanvrager en zijn gezin bewoond te worden. Het intrestgedeelte daalt met de tijd, het kapitaalgedeelte groeit met de tijd. Vergelijking tussen de vaste en variabele rente voor een lening van 100.

Geld nodig, autofinanciering, een verbouwing, een lening of een persoonlijk krediet. Wij hebben de gepaste oplossing voor U, snel, eenvoudig en discreet. De aanvrager mag geen andere woning in volle eigendom of in vruchtgebruik bezitten. Gedurende de hele looptijd van uw krediet kan de rentevoet niet worden gewijzigd en komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Het leven is er om van te genieten en KredietService helpt U daarbij.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.