Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Directa voor lage renteVoordelig lenen doet u bij Directa
  Goedkoop geld lenen via internet doe je hier! Vraag hier diverse leen offertes aan voor goedkop
  Op zo~n moment is met spoed geld lenen de enige keuze

Wie jonger is dan 12 jaar, kan alle materialen uit de jeugdcollectie lenen.

Lenen Pagina

Wie jonger is dan 12 jaar, kan alle materialen uit de jeugdcollectie lenen. Een passie of hobby, studies te financieren? U bent tussen 2 woonsten? Als de financiële middelen u tijdelijk ontbreken, moet u niet noodzakelijk u iets ontzeggen. Na de betaling van het inschrijvingsgeld kunt u met uw lenerspas materialen lenen bij alle openbare bibliotheken van de stad Antwerpen. Het is zelfs zo dat u een vermindering van het totaal terug te betalen bedrag krijgt wanneer u uw lening volledig vervroegd terugbetaald. De inkomsten van de verhuur tellen bijna niet mee bij het bepalen van het bedrag dat je mag lenen, alleen je vaste inkomsten dus bedrijfswagen, maaltijdchecks. Een beperkt aantal materialen kan enkel geleend worden vanaf 18 jaar. Op het kredietvoorstel moet hun erkenningsnummer zeker vermeld staan.

Een kredietmakelaar moet erkend zijn door het Ministerie van Economische Zaken. KredietUw krediet discreet regelen via internet? Internetkrediet biedt u een betrouwbaar en voordelig kredietadvies. De totale kosten van de lening of het jaarlijkse kostenpercentage zijn dus de beste manier om te vergelijken. Indien u een achterstand heeft in de betaling van uw lening wordt u op een lijst genoteerd bij de Nationale bank van Belgie. Wij houden u op de hoogte over het verdere verloop van uw leen-aanvraag. Want de kostprijs van een woning, die betaal je niet in één keer af maar spreid je over verschillende jaren.

Moeten er kosten betaald worden ? Alle kosten zijn inbegrepen in het Jaarlijks kostenpercentage . Informatie nodig voor schooltaken die niet aanwezig is in de jeugdafdeling, kan gekozen worden uit de informatieve werken voor volwassenen. Wilt u uw plannen niet langer uitstellen, maar uw spaargeld niet aanspreken? Dan is een lening op afbetaling bij Dexia Bank iets voor u. De service die wij u bieden is totaal kosteloos en elke aanvraag wordt in alle discretie behandeld. De kogel is door de kerk! U staat op het punt om een auto te kopen! Een nieuwe of een occasie, het is steeds een belangrijk moment.

Bij foute of onvolledige invoer wordt u bericht met de juiste instructies. Vanaf 12 jaar heeft iedereen de vrije keuze uit de jeugdcollectie en uit de collectie voor volwassenen. Na al deze stappen wordt uw aanvraag verstuurd en zal u eveneens een kopij krijgen in uw mailbox.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.