Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Wellness World hebben we ons Wellness Punten Spaarplan.

Punten Sparen

Bij het berekenen van de door u verdiende spaarpunten worden afgeprijsde artikelen niet meeberekend. Beoordelingen mogen niet gedupliceerd worden van andere gebruikers. Wanneer u winkelt bij Miss Salsa Store verdient u spaarpunten voor het door u besteedde bedrag. De werknemers vanMiss Salsa Store heeft het recht om foutief gespelde woorden en grammaticale fouten te verbeteren.

Deze punten kunt u inwisselen voor kortingen op toekomstige bestellingen op Miss Salsa Store. Hoe/waar kan ik mijn gegevens gebruikersnaam, wachtwoord, etc. Houdt u er rekening mee dat u over dit bedrag alleen punten spaart over het bedrag wat u resterend afrekent. Wanneer je jouw inloggegevens bent vergeten, kun je deze via deze link opvragen. Punten kunnen niet worden gecrediteerd en kunnen niet worden overgedragen aan andere klanten. Ik heb vorige week deze tas besteld, ik moet zeggen dat ik e . Nee, wanneer u spaarpunten verzilverd ontvangt u over deze bestelling geen punten. Momenteel is er geen minimum bedrag nodig om uw spaarpunten te kunnen verzilveren. Beauty all-in biedt u een nieuwe en effectieve methode aan die rimpels vermindert en verslapte huid van gezicht, buik, bovenarmen en andere delen van het lichaam verstrakt met behulp van infrarode lichtpulsen. Je dient er wel voor te zorgen dat je je inlogt voor het spaarprogramma op de computer die je gebruikt. Punten kunnen alleen worden gespaard door online aankopen.

Je kunt extra punten verdienen via diverse acties van EuroClix en haar partners. De beoordeling moet gefocussed zijn op het product wat u beoordeelt. Wellness World hebben we ons Wellness Punten Spaarplan. Miss Salsa Store behoudt het recht om reviews te weigeren of reviews te verwijderen die niet aan bovengenoemde eisen voldoen. Momenteel kunt u geen afgeprijsde artikelen verzilveren met uw gespaarde punten. Met microdermabrasie brengt u uw huid weer in balans. Punten kunnen alleen gespaard worden door geregistreerde klanten van Miss Salsa Store.

Wanneer u uw punten gebruikt voor een aankoop, dan moet u een betaalmethode selecteren om het restant bedrag te betalen. Houdt u er rekening mee dat wij het recht behouden om dit ten alle tijden en zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen. Hier vind je informatie over hoeveel punten je op welke manieren hebt gespaard. Om u te bedanken voor elke kwalitatief goede beoordeling die u schrijft over onze producten, zullen wij uw spaarsaldo belonen met 1. Punten zijn niet in te wisselen voor een storting in geld. Microdermabrasie kan in verschillende sterktes worden uitgevoerd. Houdt u er rekening mee dat u een betalingsmethode moet kiezen indien de hoeveelheid van de gespaarde punten het aankoopbedrag niet overschrijdt. Gemiddeld zullen er 3 behandelingen met een tussentijd van 4 6 weken nodig zijn om het gewenste resultaat van een gladdere en strakkere huid te bereiken. Het tarief wat hierboven staat zal altijd de juiste zijn. Ons spaarprogramma is net zo simpel als het klinkt.

Zij kunnen alleen worden ingewisseld bij Miss Salsa Store. Houdt u er rekening mee dat we het recht behouden om dit beleid zonder vooraf aan te kondigen kunnen wijzigen .

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.