Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De wet Breyne is van toepassing op de verbouwingswerken
  Hier vindt u alle beurskoersen van de Beurs van Berlage in Amsterdam
  Vergelijk de spaarrentes ontdek wie de hoogste rente biedt

Wel is de stijging mede toe te schrijven aan het grotere aantal studenten.

Geld Lenen Voor Studenten

Hiermee kan online een stemadvies voor de Kamerverkiezingen van 22 november worden opgevraagd. Hun gemiddelde schuld bedraagt momenteel 5100 euro. Wel is de stijging mede toe te schrijven aan het grotere aantal studenten. Al je bankzaken regelen via internet met Mijn Postbank. De resterende 250 euro kun je zelf bij elkaar scharrelen door een bijbaantje te nemen. Het zal u niet ontgaan zijn, de Stemwijzer is weer in de lucht.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.