Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Deze vergoeding bestaat uit het hypotheekrente tarief
  Commissie Structuur en Financiering Gezondheidszorg Bereidheid tot Verandering maart 1987
  Glämisch een lawine waar die een snelheid van 346 kilometer per uur bereikte

Wat een hopeloze zouteloze superflauwe reclame is dit.

Frisia Reclame

Je neemt een ranzige kamer met 5 centimeter stof, je veegt er met een doekje overheen en je hebt een swiffer reclame. Het is verschrikelijk dat de regering dit toe staat,dat komt omdat ze zelf ook boter op hun hoofd hebben. Reclames voor leningen zouden verboden moeten worden. Dan vallen er rake klappen want er zijn echt verschrikkelijk veel mensen die veel meer geleend hebben dan ze ooit kunnen verantwoorden. Aan de andere kant is er al zo veel en zo vaak gewaarschuwd voor Frisia en consorten dat je wel vers uit het ei moet komen om daar nog in te trappen. Waarom zou de overheid dit moeten verbieden? We leven in een vrij land, je mag een lening afsluiten als je dat wilt. Omdat de reclame de mensen helemaal niet in de problemen brengt. Wat een hopeloze zouteloze superflauwe reclame is dit. En dan denk ik, ja, in jouw geval is dat zelfs een zegen voor de wereld. Maar daarvoor moet je niet naar de overheid wijzen. Inderdaad, om die van postkrediet heb ik het meest dubbel gelegen van alle reclames ooit.

Helaas zijn er nog steeds mensen die naar dergelijke instanties toegaan voor leningen. Als het kind volwassen is zijn de ouders waarschijnlijk nog aan het afbetalen op zijn babykamer. Niet alleen de woordspeling is verschrikkelijk, ook het briljante acteerwerk is niet om aan te zien. Want eigenlijk roept hij de mensen op om maar zoveel mogelijk schulden te maken. Damn right, het lijkt net een echte nieuwsuitzending. Met dat schattige meisje dat zo lief de camera in lacht, aan het eind. Heeft u een nieuwstip of een mooie nieuwsfoto? Mail RTLNieuws. Die schurken in Denhaag vullen de zakken,en dekken elkaar. MovieMeter ForumVoor alle discussies die niet bij de films en regisseurs horen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.