Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Vergelijk de hypotheekrente van alle geldverstrekkers
  Als je de echte regel van de golden main (gulden snede) wil gebruiken moet je uitgaan van een g
  Bij een doorlopend krediet staat de rente niet vast

Wanneer u uw huidige lening over wilt sluiten heplen wij u graag.

Lening

Bij het afsluiten van uw lening wordt tegelijk de rente vastgelegd voor de hele periode, ongeacht eventuele toekomstige rentestijgingen. Alles wordt er aan gedaan om financiŽle risico's bij u als klant te voorkomen. Een Persoonlijke Lening is een vorm van achteraf sparen, u legt namelijk elke maand een vast bedrag opzij, alleen kunt u nu meteen genieten van uw investering. Dit vijfcijferige telefoonnummer is bereikbaar binnen en buiten Amsterdam. De Persoonlijke Lening heeft een vaste looptijd en een vaste rente. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. De Persoonlijke Lening heeft een vaste looptijd van minimaal 6 maanden. Een lening zonder bkr heeft wellicht uw voorkeur, zeker als u reeds eerder een lening heeft afgesloten. Het maakt niet uit wat het is; een auto, een boot of een verbouwing. Er bestaan meerdere leenvormen, waarvan wellicht niet iedere leenvorm voldoet aan uw wensen.

Goed voor de waarde van het huis en voor uw eigen woonplezier. Betrouwbaar, betrokken en met de nadruk op verantwoord lenen weet InterBank zich met succes te onderscheiden. Deze maandbedragen worden automatisch van uw betaalrekening afgeschreven. Kent u dat? Uw woning is nodig aan verbetering toe. Met een Doorlopend Krediet geeft u zichzelf financieel de ruimte, bijvoorbeeld om te profiteren van een buitenkansje of om een onverwachte tegenvaller op te vangen. Er zijn echter mogelijkheden om u toch te kunnen helpen. Op zo'n moment is met spoed geld lenen de enige keuze.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.