Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Links over leningen hypotheken sparen en pensioen
  Dat kan een aanzienlijke besparing van successierecht opleveren
  Minder belastingen betalen dankzij uw woning als aftrekpost.Wij helpen

Wanneer u geld lenen wilt lenen dan komen de termen op u afgerend.

Particulier Lenen

Daarom voor een zakelijk of particuliere lease, bel of mail ons even, en vraag naar uw mogelijkheden. Soms komt het voor dat alles tegelijk stuk gaat in huis en dat u eenmalig wat extra geld nodig heeft. Wanneer u geld lenen wilt lenen dan komen de termen op u afgerend. Want onze mensen hebben als doel om met u mee te denken. Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris.

Een doorlopend krediet is juist voor mensen zich geen raad weten met hoeveel ze moeten lenen. Zeer complete professionele inbraak en brandmeldsystemen, geheel draadloos, gebruiksklaar en zelf te plaatsen. Salaris-terughalen* is een gespecialiseerde dienst van Ridder Letselschade te Zeewolde. Afhankelijk van uw situatie en het doel van de besteding, kiezen wij samen met u voor de beste kredietvorm.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.