Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Meer dan 50 jaar historische koersen van Nederlandse aandelen
  Wij zijn reeds vele jaren een begrip voor een onafhankelijk hypotheekadvies
  Gelieve de verschillende gegevens in te vullen die toelaten om uw lening te berekenen

Wanbetalers op hypotheekleningen zijn extra duur uit Amsterdam.

Leningen

Heeft u al een lening? Bespaar dan door nu over te sluiten. Vereniging van instellingen die actief zijn op het gebied van financiŽle hulpverlening in de vorm van kredieten, schuldregeling en budgetbeheer. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Steeds vaker blijkt, dat jongeren meer geld uit geven, dan dat ze hebben. Vereniging van instellingen die actief zijn op het gebied van financiŽle hulpverlening in de vorm. Een korte samenvatting van de voor-en nadelen van verschillende leenvormen. Een zeer aantrekkelijke financiering regelt u bij Postkrediet. Bij een bank kan tegenwoordig zeer gemakkelijk een lening worden afgesloten. Wordt u liever gebeld? Laat dan eenvoudig uw nummer achter.

Deze eisen worden periodiek door onafhankelijke deskundigen getoetst. Vraag direct de vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze lage rente. Het kost geld en achteraf kunnen er problemen ontstaan. Met een lening via Postkrediet hoeft u niet bang te zijn dat uw maandlasten flink stijgen. Door het correct aflossen van de lening bij een kredietbank kan de kredietvrager zijn kredietwaardigheid verbeteren waardoor in de toekomst een lening bij een commerciŽle kredietverstrekker misschien wel mogelijk is. Ook voor studenten is het gemakkelijk een lening af te sluiten, het studentenkrediet.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.