Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Geld nodig geld lenen een hypotheek auto financiering lening of een doorlopend krediet tegen ee
  Dat is nu precies de reden waarom ik niet zo dol ben op de Rabobank
  Samenwonen trouwen een huis kopen kinderen krijgen overlijden

Waarom kinderen moeten sportenSport kan helpen om minder schuchter te worden, depressieve stemmingen te overwinnen en agressie kwijt te raken.

Waarom Lenen

We zijn eind februari begonnen met de bouw van onze woning. Het Landbouwkrediet is de partner van de rurale gemeenschap in BelgiŽ. Om een klein beetje terug te geven voor alle zaken die ik hier al heb opgestoken, en om de toekomstige bouwers al wat te verlekkeren, heb ik besloten om ook een bouwdagboekje te beginnen. Een dagboek zou ik het niet noemen, maar toch wat foto's van ons bouwproject dat nu echt van start is gegaan!! Spannend en onzettend leuk. Op een tijdshorizon van 20 jaar is ook dit laatste verdedigbaar. De persoon uit ons voorbeeld koopt een pand aan voor 100 000 EUR. Zijn maandelijkse huuropbrengst bedraagt 600 Euro . Persoonlijke en hartelijke relaties en een professionele dienstverlening vormen de kern van de business van de bank.

En dat is een hypotheeklening ook! Een combinatie van beide ligt dus voor de hand. Wij bieden kredieten voor alle doelen snel en discreet,online aanvraag mogelijk. Wij staan aan het begin van ons bouwavontuur dat al wat vertraging heeft opgelopen. Het zal een pastijstijl woning worden en we hopen dat we dit tegen de zomer van 2007 kunnen realiseren. Zelf zullen we instaan voor het plaatsen van de kanalen voor de luchtverwarming, sanitair, electriciteit en vloeren. Bovenstaande simulator maakt al meteen duidelijk waar we heen willen en op welk een bedragen je mag rekenen na 30 jaar, maar ook na 20 jaar.

De persoon uit ons voorbeeld koopt een pand aan voor 100. Vroeger wachtte u een maand om te weten waar u aan toe bent. Maar de verzekeringen bij uw Citi kredietkaart verhelpen u even snel uit de nood. Samengevat heb je op deze manier de vertrouwde woonlening, de aanlokkelijke lange termijn rendementen, de maximale fiscale voordelen en een permanente dubbele reserve. De rentevoet is afhankelijk van een aantal factoren. De persoon uit het voorbeeld koos voor maandelijkse stortingen in een traditioneel fonds. De kosten aan uw woning kunnen probleemloos gespreid worden. De formule is bijzonder populair in Nederland en wint meer en meer aan belang op de Belgische markt. Haast wekelijks gebeurt er wel een update als er ontwikkelingen zijn, zelfs kleine, zodat iedereen vrij gedetailleerd kan volgen hoe ons bouwproces verloopt. Later dienen ter staving uiteraard de nodige originele documenten aan ons overgemaakt te worden.

Tegen dat je bijna met pensioen mag gaan heb je een enorm kapitaal opgebouwd als je de lening niet vervroegd terugbetaalt hebt. Hebt u al eens de tijd genomen om te berekenen hoeveel u jaarlijks uitgeeft en waaraan dan precies? Aan uw gsm, wagen, de terugbetaling van uw lening, uw vakantie, uw hobby's, de school van de kinderen, de dokter en de apotheker. Maar zeg zelf, de kans daartoe is relatief klein en de fondsenbeheerder moet al erg knoeien om dat rendement niet te halen. Van zodra baby's een paar maanden oud zijn, kunnen ze leren genieten van water. Het is niet altijd noodzakelijk dat u naar ons kantoor komt. Binnen een drietal weken starten de bouwwerken aan onze woning.

In principe komt iedereen die geen eigen woning bezit in aanmerking, ongeacht het inkomen. Na terugbetaling op eindevervaldag van de ontleende 75. We geven u exclusieve instrumenten om misbruik van uw kaart te voorkomen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.