Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Huursubsidie is van een heel andere orde dan hypotheekrente aftrek
  Huurders kunnen wij andere zeer voordelige rentes aanbieden
  De nieuwe geldverstekker wordt hypotheekhouder en wordt eerste hypotheekhouder

Vul on line uw financiering aanvraag in voor gepersonaliseerd advies over een hybride lening.

Hybride Lening

Volgens burgemeester Guido De Padt VLD is dat niet meer dan normaal. Years evenly divisible by four are normally leap years, except for. Ee nauto met geleend geld kopen zou ik nooit doen, temeer omdat je voor een schappelijke prijs makkelijk een degelijke 2e hands auto kunt kopen. In zekere zin is het nogal stom dat van de overheid een beleid uit gaat dat lenen intressant maakt. Daarom heb ik het bij een C2 gelaten, is nog betaalbaar. Ik baseer me hier wel vooral op mijn ouders en grootouders, zelf denk ik nog niet echt aan een auto. Years also evenly divisible by 100 are not leap years, except for. Sectoren waarop Dexia zich toelegt zijn hernieuwbare energie, PPS, enz. Place as many blank cells before the 1st day of the month as necessary. Met equity wordt bedoeld het nemen van minderheids participaties in bedrijven.

Dexia participeert dus in het eigen vermogen van het bedrijf. Krachtigste infrarood telescoop ter wereld maakte dit beeld. Toch gefeliciteerd met je C2, leuke auto, en ze ruiken wel lekker, nieuwe auto's.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.