Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Over vier jaar leidt de afschaffing van de vervolguitkering tot enige besparing voor de Stichti
  De Analyses zijn gemaakt door Tom Lassing tenzij anders aangegeven
  Vlaams Woningfonds staan leningen toe tegen een lage rentevoet

Vul hiernaast uw gegevens in en we bezorgen u de nodige informatie.

Beleggen In Aandelen

In dit forum publiceren we eveneens geregeld swing trade suggesties. Als aandeelhouder verwerft u een eigendomsbewijs van een deel van een vennootschap. Ik vind het prima, koersdalingen bieden mij de kans om voordelig participaties in te kopen. Een dergelijk produkt is momenteel niet beschikbaar. Het rendement van deze belegging hangt af van de resultaten van het bedrijf en de sector. Als u een aandeel koopt, koopt u eigenlijk een deel van een bedrijf. Streven naar een bedrag voor een specifieke uitgave in de toekomst bv. Fifth Avenue blijft duurste winkelstraat ter wereld.

Onderneming toegelaten onder code 1047 voor het aanbieden van Tak 23-producten. Ik ga voor een hoger rendement en ben bereid om risico's te nemen. MoneyMaxx is de handelsbenaming van Spaarbeleg Kas N.

Vul hiernaast uw gegevens in en we bezorgen u de nodige informatie. Ik wil op de vervaldag minstens mijn startkapitaal terugkrijgen. Hoeveel rendement streeft u na met uw beleggingen? Let wel een hoger rendement gaat samen met een hoger risico. Het risico dat uw beleggingen in waarde dalen is nooit uit te sluiten.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.