Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Inmiddels maakt Direktbank deel uit van het Fortis concern
  Het ontstaat door geldvernietiging of door oppotting
  Een hoge rente op uw spaargeld Ún via Mijn Postbank

Vul hier in wel bedrag uitgedrukt in Euro u wenst te ontlenen.

Maximaal Lenen

Samen met het bedrag dat u wil lenen, moet dit voldoende zijn om de netto kostprijs te financieren en alle bijkomende kosten te betalen. De persoon uit het voorbeeld koos voor maandelijkse stortingen in een traditioneel fonds. Vul hier in wel bedrag uitgedrukt in Euro u wenst te ontlenen. Vergelijking tussen de vaste en variabele rente voor een lening van 100. De terugbetalingslast blijft dezelfde gedurende de looptijd. Naast de woonkredieten met vaste en jaarlijks variabele rente zijn er een resem tussenformules, zoals de semi-vaste rente. Gedurende de hele looptijd van uw krediet kan de rentevoet niet worden gewijzigd en komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. De belastingplichtige moet eigenaar zijn van de woning. Indien het over een nieuwbouw of verbouwing gaat, vul dan de waarde in van de bouwgrond of van de woning die u reeds bezit. De persoon uit ons voorbeeld koopt een pand aan voor 100. Meteen info in detail over een maximale lening? KredietService is al jarenlang expert in het afsluiten van leningen.

De aard van de hypothecaire lening speelt als dusdanig geen rol meer als de bovenstaande voorwaarden vervuld zijn. Tabnum2 = 2, Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 5. Zijn maandelijkse huuropbrengst bedraagt 600 Euro . Immers, meerwaarden op aandelen zijn niet belastbaar.

Wij bieden scherpe rentevoeten voor een lage rente lening. Breng ook uw studentenkaart en identiteitskaart mee. Kom langs bij het Citibank agentschap in uw buurt met de bestelbon of aankoopfactuur van uw laptop. Informatienota borgstelling in het kader van een kredietaanvraag.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.