Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Een hypotheek is een lening waarbij je huis als onderpand dient
  Als u de positie lang vasthoudt heeft dit consequentie voor de waarde
  Goede en betrouwbare hypotheek vanaf 1 9 procent hypotheekrente

Vroeger was de schandpaal het middelpunt van de gemeenschap.

Schandpaal

In 1975 werd de schandpaal opnieuw in eigen midden gebracht. Het initiatief wordt gesteund door Google, Sun en Lenovo. Vroeger was de schandpaal het middelpunt van de gemeenschap. Lang haar en bemodderde schoenen verraden volgens Noord-Koreaanse kranten ,,buitenlandse en anticommunistische invloeden". En ja, Tim, met dit bericht haal ik misschien de schandpaal. De schade die dergelijke programma's aanrichten, schat de organisatie op enkele miljarden dollars per jaar. De schandpaal aan de Bormte werd ter zijner nagedachtenis opgericht. Wil je je mening kwijt over de lamentabele prestaties van je favoriete renner? Of ben je heel tevreden over die nieuwe transfer van je club? Alle lezersbrieven met betrekking tot de sportwereld kan je hier kwijt. Die voorwaarden hebben te maken met het publiceren van de code van afgeleide programma's. Recent werd SeniorenNet veroordeeld wegens het aanbod aan links in het forum naar illegale muziek.

Volgens de initiatiefnemers is het hoog tijd dat zoveel mogelijk bedrijven en organisaties de strijd aangaan tegen spyware, adware en andere kwaadwillige software. In dit dossier gaat het Gemeentebestuur niet vrijuit. Op het gemeentehuis liggen nog 1400 onverkochte DVD's. Dus dat pussy comentaartje is helemaal niet zo bedoeld, je hebt er duidelijk niets van begrepen, meneer pastoor.

Wij worden automatisch op de hoogte gebracht van deze fout. Ik zie het genoeg in het werkveld waar ik slachtoffers tegen kom. Op deze ruimte gaan wij verder met deze aloude volkse traditie. Wat ik enkel wil duidelijk maken is dat deze wet er inderdaad moet zijn en nooodzakelijk is. Dat programma blijft draaien, ook als de cd uit de computer verwijderd is. Noord-Korea, het enige stalinistische land op aarde, heeft de oorlog verklaard aan langharige mannen en. Debatten, polls en lezersbrieven uit de sportwereld. Een kind is niet exact volwassen op achttien, de wetgever trekt een bepaalde lijn.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.