Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Sommige andere banken die internetsparen aanbieden doen dat per kwartaal
  Consumentenkredietovereenkomsten zijn in principe van bepaalde duur
  Jan van Herwaarden Ton Molendijk Eduard van Rooijen eds

Vraag een vrijblijvende offerte of maak een afspraak met een Immotheker in je buurt.

Hypotheek Offerte

Dit web based CRM-pakket helpt u om uw klant een onberispelijke service te bieden. Gelieve de volgende informatie in te vullen, en naar ons door te sturen, een kredietadviseur belt u zo spoedig mogelijk op, om de aanvraag met u door te nemen. Hypoteek, hypothecair krediet, hypothecaire lening, persoonlijke leningen. Vandaar dat onze medewerkers uiterst zorgvuldig omgaan met het vertrouwen dat u in ons stelt. De sterkte van H Finance is het feit dat we onafhankelijke makelaars zijn en onafhankelijk werken van banken. Collactive, Active in Credit Management, Incasso, Debiteurenbeheer en Detachering.

Goedkoopste persoonlijke leningen? Voordelig kredie.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.