Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Wij houden u op de hoogte over het verdere verloop van uw leen aanvraag
  De rente is zo een instrument om een economie te sturen
  Samenwonen trouwen een huis kopen kinderen krijgen overlijden

Vraag advies over hoe u uw hypotheeklasten kunt verlagen.

Hypotheek Oversluiten

Volgens eigen zeggen biedt dit bedrijf een waanzinnig lage hypotheekrente. Kijk eenvoudig en snel of u inderdaad kunt besparen. Uw hypotheek bij hypotheekbeter en woonbeter voor meer financiele ruimte. In een kort persoonlijk gesprek kan een adviseur bij u uit de buurt al in enkele minuten voor rekenen hoeveel u kunt besparen. Indien de huidige hypotheekrente lager is dan die waartegen u uw huidige hypoteek heeft afgesloten, kan dat u veel geld besparen. Het Nationaal Spaarfonds is onderdeel van de Delta Lloyd Groep. Oversluiten ja of nee? Dit is geen vraag welke 1-2-3 is te beantwoorden, maar aan de hand van de voorgaande artikelen ben je hopelijk wel iets wijzer geworden.

Vraag advies over hoe u uw hypotheeklasten kunt verlagen. Ook moet er de nodige aandacht worden geschonken aan de fiscale aspecten van een oversluiting. Laat uw persoonlijke lening omzetten naar een hypotheek en u houdt meer geld over. Een nieuwbouwwoning kopen is anders dan bestaande bouw kopen. Weg met uw te duren lening of hypotheek! Vraag informatie over deze ongeloofelijk lage rente. Leningen omzetten en de overwaarde van uw uit opnamen voor woning verbetering en het aflossen van schulden. Wegen lagere maandlasten op tegen een vergoeding wegens vervroegd aflossen? Uw hypotheekadviseur rekent het u graag voor.

Er dient niet alleen naar de hypotheekrente en de kosten gekeken te worden bij een oversluiting. Hier worden puntsgewijs de meest voorkomende kosten in kaart gebracht met de nodige bijbehorende opmerkingen. Vergelijken meer dan 75 banken en 30 verzekeraars met elkaar om u de laagste maandlasten voor uw hypotheek aan te bieden. De enquête kunt u volledig anoniem invullen en het advies dat u na afronding krijgt is vrijblijvend en volledig onafhankelijk. De hypotheek is voor de meeste mensen de belangrijkste langdurige financiële verplichting. Heeft u een eigen woning met overwaarde en een negatieve BKR-notering? Gebruik de overwaarde om uw notering te saneren. Laat u daarom bijstaan door ons netwerk van 1700 hypotheekadviseurs voor een vrijblijvend en professioneel advies en maak uw eigen keuze. Oversluiten is nu aantrekkelijker dan ooit! De rente heeft al tijden niet zon laag punt bereikt. Zonder dat uw leef omstandigheden veranderen kunt u vaak al een aanzienlijk bedrag besparen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.