Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Lening met als onderpand een verzekeringspolis die waarde heeft
  De energiebedrijven Nuon en Essent staan op het punt hun fusie aan te kondigen
  Bereken hier hoeveel u kunt lenen met de door u gewenste maandlast

Voorheen had een ieder recht op een basis lijfrenteaftrek.

Lijfrente Pensioen

De flexibele levensverzekering biedt u zekerheid bij overlijden. Ook voor second opinion van uw goudenhanddruk verzekering kunt u terecht. Een speciaal soort levensverzekering, lees er meer over. Let op;Voor mensen met een laag inkomen wordt de mogelijkheid op aftrek snel minder. Nederlanders maken zich regelmatig zorgen over hun oude dag.

Nu het kabnet is gevallen is het onduidelijk of de werkloosheidswet wel wordt gewijzigd. Informatie over ontslag, werkloosheid en sociaal sociale zekerheid. Hypotheken vergelijken en hypotheek advies opvragen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.