Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Het aantal aandelen van Zwitserland dat je wilt kopen
  Dat gaat ten koste van de lening met jaarlijkse herzienbare rentevoet
  De lening is van de zijde van de geldnemer aflosbaar met inachtneming van het gestelde in artik

Voordelige leningen zijn bij Interbank aan de orde van de dag.

Leningen

Voordelige leningen zijn bij Interbank aan de orde van de dag. Ook als u al een lening heeft is het verstandig om een offerte aan te vragen. Wanbetalers op hypotheekleningen zijn extra duur uit Amsterdam. Het kan niet anders, dan dat dit resulteert in schuld. Sla de handleiding op in uw computer en gebruik het als leidraad voor het beheren van leningen in Excel.

Independer vergelijkt de rentes van nagenoeg alle aanbieders van leningen in Nederland. Als ouder heeft u de taak om uw kind te waarschuwen tegen de gevaren van lenen. Organisatie die hulp biedt aan mensen met problematische schulden en onbetaalbare leningen.

Deze doelstellingen zijn dan ook in de statuten van de vereniging opgenomen. Bevat algemene informatie over de werking van deze instantie en het antwoord op de meest gestelde vragen. Professioneel advies op het gebied van krediet, dat is PlusPunt. Jongeren die lenen om leuke dingen te doen of mooie spullen te kopen, leven boven hun stand. Daarbij kan, na gedeeltelijke aflossing, weer gemakkelijk worden opgenomen. Deze schuld betreft altijd een lening; bij een bank, vrienden of hun ouders. Door een uitgebreid gesprek met uw persoonlijke adviseur kunnen wij u helpen aan een krediet waar je langer mee geniet.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.