Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Over vier jaar leidt de afschaffing van de vervolguitkering tot enige besparing voor de Stichti
  Een lening zonder zekerheden die door banken verleend wordt aan andere banken lagere overheden
  Kosten die u moet betalen als u een lening met vaste rente vervroegd aflost

Vooralsnog vind ik de studiedruk best nog meevallen.

Lenen Studie

Yamuna in Bestaat er een veilig lampje voor in je tas? een lampje in je tas . Ze kunnen de lening daarna geleidelijk terugbetalen. Bedenk dus van te voren of het geld noodzakelijk is. Hierin komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking. Waarom kijken sommigen toch alleen maar naar mensen die het beter hebben. Bij een doorlopend krediet hoef je niet direct af te lossen of je moet wel aflossen maar mag het ook direct weer opnemen. Ook ik heb nog vrienden en ga nog stappen ; En eigenlijk werken mijn medestudenten ook allemaal fulltime, de meesten hebben zelfs nog een gezin. Landgoed Wilmersberg beste leerbedrijf van Nederla. Met een Lening op afbetaling komt u niet voor verrassingen te staan.

Ben je heel trots op je lijf en wil je dat aan heel Viva-lezend Nederland laten weten? . Het nadeel daarvan is dat de rente vaak wel erg hoog is. Martijn77 in Abnormale seksuele gedachten; spoor ik wel? Irréversible in je porno collectie, het moet niet gekker worden. De rente wordt met een procent verhoogd, van 2,7 naar 3,7 procent. Dat staat volgens de Volkskrant in een memorie van toelichting bij een wetsontwerp dat begin vorige week naar de Tweede Kamer is gestuurd. Het nieuwe stelsel moet ook een prestatieprikkel bevatten.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.