Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De tweede ingeschreven schuldeiser krijgt slechts 600
  De energiebedrijven Nuon en Essent staan op het punt hun fusie aan te kondigen
  De woonkredieten met een jaarlijkse renteherziening blijven ongewijzigd

Vooraf wordt vastgesteld wat er per maand betaald dient te worden aan de lening.

Goedkoopste Persoonlijke Lening

Bij het afsluiten van de lening staan de hoogte van de rente vast en de looptijd vast. Ook is het verstandig te weten of in het rentepercentage geen dekking zit die een bedrag uitkeert bij overlijden. De aflossing van een lening kan op verschillende manieren. De maandbedragen worden automatisch van uw betaalrekening afgeschreven. Het is heel eenvoudig te dure leningen de rode kaart te geven. Hoeveel kunt u lenen? Doe de leentest en ontvang direct een betrouwbaar advies. Heeft u al een lening? Bespaar dan door nu over te sluiten. Een geldlening voor de verbouwing, huwelijk, een auto, boot of caravan is zo geregeld. Er wordt een variabele rente betaald over het opgenomen deel en aflossen is boetevrij. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Vooraf wordt vastgesteld wat er per maand betaald dient te worden aan de lening.

Het kan bij The Royal Bank of Scotland! Of u nu een nieuwe lening wilt afsluiten of uw huidige te dure lening wilt oversluiten. Hoe hoger het geleende bedrag, hoe groter de risico's bij een veranderde financiŽle situatie. Internet staat vol over een voordelige lening of goedkoop geld lenen. Naarmate het leenbedrag hoger wordt, daalt de rente gestaffeld. Uiteraard is het verstandig een voordelige lening te nemen die bij u past. Zijn er nog vragen onbeantwoord gebleven dan kunt u deze hier stellen, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. Bij deze leningvorm krijgt een klant in een keer de beschikking over het geleende bedrag. Bij het afsluiten van uw lening wordt tegelijk de rente vastgelegd voor de hele periode, ongeacht eventuele toekomstige rentestijgingen. Het bedrag wordt automatisch van uw betaalrekening afgeschreven. Wilt u extra geld achter de hand hebben voor een onverwachte uitgave of een noodzakelijke aankoop kunnen doen? Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.