Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Eenmalige terugbetaling van het kapitaal op de eindvervaldag maandelijkse betalingen van de ren
  Hier in kwam naar voeren dat ik mijn eindbedrag niet haalde
  Bij een aflossingsvrije hypotheek is de rente gedurende de gehele looptijd gelijk

Voor iedere persoon is het maximaal te lenen hypotheekbedrag anders.

Wat Kan Ik Lenen

Voor iedere persoon is het maximaal te lenen hypotheekbedrag anders. Bkrhypotheken kunnen in bepaalde gevallen prima geregeld worden. Heb ik overal wel aan gedacht? Wij hebben voor u alle aandachtspunten nog eens overzichtelijk op een rijtje gezet. Laat ons het voorwerk doen, u kunt dan vergelijken en kiezen voor die hypotheekofferte welke het beste bij u past. Het is niet altijd makkelijk om een passende offerte te krijgen, let daarom altijd goed op als men u een offerte laat tekenen. We kunnen u wel, ondanks uw bkr-codering, een hypotheek verstrekken waarin het gewenste krediet verwerkt wordt. Voor u gaat kopen wilt u eerst alles nog even op een rijtje zetten.

Het bkr in Tiel hoeft niet het einde te zijn er zijn genoeg bkr hypotheken. Indien u een bkr-codering heeft, kunnen wij u helaas geen krediet verstrekken. Ga niet akkoord met absurde rente percentage's of andere vage voorwaarden, dat is niet nodig. Wij leggen u graag uit hoe de vork in de steel zit. Indien van toepassing svp de gegevens van uw huidige hypotheek invullen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.