Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Op het volgende scherm tonen wij u de aanbieders met de hoogste spaarrente
  Bij het afsluiten van een hypotheek kiezen Nederlanders massaal voor een variabele rente
  Dit voorbeeld is een krediet op basis van hypothecaire dekking

Voor een verantwoorde lening bent u bij ons aan het juiste adres.

Verantwoord Lenen

Voor een verantwoorde lening bent u bij ons aan het juiste adres. Op basis van uw inkomen wordt getoetst of u de maandlasten kunt dragen. Reclame voor consumptief krediet is aan strikte regels gebonden.

Bij de financiŽle wijzer regelt u online de persoonlijke lening, een doorlopend krediet of aflossingsvrije leningen die bij u past tegen een voordelige rente. Om het gegoochel van adviseurs in te dammen is men tegenwoordig verplicht om meer inzage te geven via de financiŽle bijsluiter. Over onze diensten bestaan een aantal vragen die vaak gesteld worden. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Het is een ideale lening als u op reis gaat, gaat trouwen of nieuw meubilair gaat kopen. Een doorlopend krediet is handig wanneer u een grote uitgave moet doen en niet precies weet hoeveel geld u hiervoor nodig heeft. Daarna kunt u de geschikte financieringsvorm uitkiezen, een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Een nieuwe hypotheek moet staan voor prettig wonen.

InterBank draagt er zorg voor dat haar uitingen aan alle regels voldoen en dat er op een open, klantvriendelijke, duidelijke en eerlijke manier wordt gecommuniceerd. Wilt u extra geld achter de hand hebben voor een onverwachte uitgave of een noodzakelijke aankoop kunnen doen? Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. Niet elke kredietverstrekker houdt zich aan de regels. Leest u die samen met de offerte en polisvoorwaarden goed door voordat u ook maar iets tekent. Een zogenaamde lening op basis van hypothecaire zekerheid. Bovendien kunt u altijd extra aflossen en dit bedrag later weer opnemen. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Voordat u gaat bellen of schrijven kunt u misschien kijken of u hier het antwoord vindt. Bovendien hoeft u geen rente te betalen over het bedrag dat u niet gebruikt.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.