Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Deze waarde is dus slechts gedeeltelijk een relevant gegeven
  De looptijd is afhankelijk van de aard van het te financieren object
  Verantwoord lenen wordt daarbij steeds belangrijker

Voor een nieuwe hypotheek kunt u ook bij ons terecht.

Hypotheek Oversluiten

Voor een nieuwe hypotheek kunt u ook bij ons terecht. Tarief is onder het voorbehoud dat het om een standaard aanvraag gaat. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het oversluiten van bestaande hypotheken. Mensen met een eigen woning hebben deze vaak gefinancierd middels een hypothecaire lening. Met een nieuwe hypotheek kunt u een nieuwe auto kopen of een boot voor in de warme zomer. Om uw leven aangenamer te maken, bent u hier op de juiste plek.

Ze willen graag een eigen woning kopen maar beschikken niet over de financiŽle middelen. Te veel gezinnen betalen maandelijks nog steeds te hoge vaste lasten terwijl dit niet nodig is. De geldlening is bij de aankoop van de eigen woning onder bepaalde voorwaarden en afspraken gesloten; denk hier.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.