Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Regeling groenprojecten zoals gepubliceerd in de Staatscourant
  Het vrij aanvullend pensioen vult het wettelijk pensioen aan
  Op de middellange termijn verwacht men echter toch weer een lichte stijging

Voor dit bedrag kan je een gans jaar alle materialen ontlenen.

Cd Lenen

Voor dit bedrag kan je een gans jaar alle materialen ontlenen. Stefanie Lisabeth toverde met haar schminkstand de kinderen om in ware prinsessen, prachtige vlinders, griezelige skeletten. Bibliotheekgebruikers met een verschillende sociale achtergrond verschillen weinig naar het aantal werken dat ze in de bibliotheek lenen. Waar er voor fictie duidelijke verschillen zijn tussen mannelijke en vrouwelijke gebruikers, blijkt dit voor non-fictie niet het geval. Gelieve uw auto niet te dicht in de buurt te parkeren want ik denk dat op 10 november het dak van Vorst Nationaal eraf gaat bij het concert van Tool. Telefonisch verlengen kan tijdens de openingsuren van de bibliotheek. Deze naam werd ingestuurd door Emma Van Eenoo uit de Pastoor Termotestraat 12 in Wingene. Strips en tijdschriften bieden geen markante bevindingen en worden door iedereen ontleend. Door te grabbelen in de berendoos wonnen ze een windmolentje, kaartspel van Suske en Wiske, een mooie balpen van Walt Disney of een rugzakje. Hoe hoger echter het diploma van de gebruiker, hoe minder fictie hij doorgaans leent. Een boek dat je per se wil of moet lezen, kan toevallig uitgeleend zijn.

Dit kan enkel als het materiaal niet voor iemand anders gereserveerd is.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.