Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Sparen Geld gidsHandig overzicht met voor spaarders interessante links
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken
  Alles over geld lenen. Kieskrediet weet het voor U

Voor de overige software moet je je installatie cd's gereed hebben.

Cd Lenen

Als je windows opnieuw hebt geinstalleerd heb je voor word, excell enz. Dit klinkt vaak als een hele opgave, maar als je dit stappenplan gebruikt is het toch een simpele handeling. Zorg dat je van de software die je opnieuw wilt installeren de product key nog hebt. Plak ook even een sticker op je server met je bedrijfsnaam ed. Ja, toch wel enkele krasjes en dit is ook het enige spel waar ik problemen bij heb. Installeer nu de software die je er op wilt hebben. Je kunt de lijst ook printen, maar dat wordt onoverzichtelijk.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.